27 september 2021

Jouw In Gold We Trust trui wordt je favoriete kledingstuk!

Heb jij ook In Gold We Trust streetwear ontdekt? Dan weet jij als geen ander dat dit label draagbare, aangename en hippe kleding ontwerpt. Een In Gold We Trust trui is nu al voor velen hun enige echte favoriete kledingstuk. Het rare is dat je nooit echt versleten of afgeleefde In Gold We Trust truien ziet. Of misschien is dat toch niet zo raar? In Gold We Trust gaat gewoon voor de hoogste kwaliteit, ook al is hun kledij best wel betaalbaar voor iedereen. Het bewijst voor de zoveelste keer dat mooie, trendy kleding niet duur hoeft te zijn. Er zijn zelfs regelmatig sales bij IGWT. Blijf op de hoogte!

Koop een In Gold We Trust Trui en bevestig je imago

Truien van In Gold We Trust zijn een statement. Ze helpen jou je look en je eigenheid creƫren. Een stoere zwarte, een zachtere blauwe of een frisse grijze trui, het zit allemaal in het gamma van dit label. Mix & match met andere items zoals t-shirts en broeken, sokken en petten van In Gold We Trust. Het plaatje klopt gewoon als je bij dit label blijft. Experimenteer en zet je imago kracht bij.

In Gold We Trust, sinds 2012 aan de top van streetwear

Toen er in 2012 in Amsterdam een Fashion Week georganiseerd werd, was het thema De Gouden Eeuw van Amsterdam. Dit was de inspiratie voor de gebroeders Franzel. Sport- en straatkledij in zijn meest hippe vorm is wat zij brachten. Na dit event werd IGWT internationaal beroemd en het succes was gigantisch. Het ging alleen maar bergop. Ze zijn het favoriete kledingmerk van bijvoorbeeld Lil Kleine. Maar ook Future, Tyga, French Montana en Chris Brown zijn gevallen voor de stoere uitstraling van In Gold We Trust. Ze zijn allemaal al meerdere keren gespot met een In Gold We Trust trui. Ga jij hen achterna? Je bestelt je trui gewoon online, je hoeft hiervoor niet eens de deur uit.