29 januari 2022
Kerstpakket

Kerstpakket van de werkgever

December betekent voor veel werknemers gezellige borrels, kerstbonussen en bovendien het ontvangen van kerstpakketten. Het ene bedrijf pakt hierin groter uit dan het andere. Een wijnpakket, lekkere hapjes, iets praktisch zoals een laptopsteun of een cadeaukaart is een zeer welkome beloning na weer een jaar hard gewerkt te hebben. Veel mensen denken dat ze recht hebben op een kerstpakket maar dit is echter niet wettelijk verplicht! Een extra reden om je baas dus te bedanken als er weer zo’n mooi pakket op de stoep staat. 

Hoe duurder, hoe beter?

Het is dan ook van harte aan te raden om de moeite te nemen een mooi pakket samen te stellen als werkgever met als doel je waardering te laten blijken aan je werknemers. Hoe duurder, hoe beter gaat dan ook zeker niet op. Een persoonlijk, doordacht cadeau valt beter in de smaak dan een pakket vol dure wijnen. De keuze is reuze. De een kan een praktisch pakket meer waarderen, terwijl sommigen juist een consumeerbare attentie op prijs stellen. 

Kerstpakket

Hoe stel ik zo’n pakket samen?

Bij kerstpakkettenplaza is het heel eenvoudig om het kerstpakket naar jouw wens samen te stellen. Bierpakketten, champagne pakketten, wijnpakketten of een heerlijk ontspannend rituals pakket zijn met één klik op de knop te bestellen. Ook voor het opdoen van inspiratie kan je terecht op kerstpakkettenplaza. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst ook nog eens naar een goed doel van je keuze! Het bestellen van zo’n pakket is dus een kleine moeite voor een groot plezier.