29 januari 2022
Perfecthomeshop stapelbed

Stapelbedden: ideaal voor talrijke gelegenheden

Met een stapelbed creëer je de situatie waarin je op de plek van één bed in feite twee bedden hebt en waar dus ook twee mensen kunnen slapen. Er zijn vele situaties denkbaar waarin zo’n stapelbed handig kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan grote families die in één woning wonen. Daar is het simpelweg nodig om ruimte te besparen, hetgeen met bijvoorbeeld een Perfecthomeshop stapelbed prima lukt. Ook in bescheiden vakantiehuisjes vind je met regelmaat stapelbedden, net als in studentenwoningen, al gaat het dan soms ook simpelweg om hoogslapers. Je leest het al: een uniek voordeel van het stapelbed is het besparen van ruimte, en dat is iets wat voor iedereen voordelig kan uitpakken. Los daarvan brengen stapelbedden een gevoel van knusheid en gezelligheid met zich mee; da’s ook nooit weg!

Perfecthomeshop stapelbed

Waar voldoet een echt goed stapelbed aan?

Wanneer je besluit een stapelbed in huis te halen, dan is het vanzelfsprekend aan te raden voor een kwalitatief goed exemplaar te gaan. Aan de volgende kenmerken kun je zien of daarvan sprake is: 

• Koop altijd een bed dat voorzien is van tenminste één veiligheidskeurmerk. Veiligheid gaat namelijk boven alles en stapelbedden vormen daarop geen uitzondering.

• Neem een bed dat gemaakt is van duurzame en ook milieuvriendelijke materialen, het liefst materiaal dat een lange levensduur garandeert.

• Praktische tip: kies een stapelbed waar al matrassen in de juiste afmetingen bij worden meegeleverd.

• Ander praktisch voordeel zou zijn als er duidelijke bouwtekeningen bij je stapelbed zouden zitten.