5 december 2021
diesel geur verwijderen

Tips voor het verwijderen van diesel geur

Deze manieren om diesel geur uit kleding te verwijderen zijn eenvoudig en goedkoop, waardoor je geld kunt besparen op het chemisch reinigen. Als je een probleem hebt met de geur van diesel in je garage, kunnen deze manieren je helpen olie uit beton te verwijderen.

Gebruik azijn

De azijn is een natuurlijke deodorizer die goed met zuiveringszout voor vele soorten het schoonmaken en geurverwijderingsactiviteiten rond het huis werkt. Wanneer je jouw kleding in de machine doet, gebruik dan je gebruikelijke schoonmaakmiddel samen met een extra lepel zuiveringszout. Start de lading nadat je een kop blanke azijn hebt toegevoegd.

Omdat dit niet de meest effectieve aanpak is, kan je kleding nog steeds ruiken als brandstof. Als dit het geval is, herhaalt je de procedure. Als het muf is, kunt je deze oplossing gebruiken om de diesel geur verwijderen.

diesel geur verwijderen

Gebruik in de handel verkrijgbare deodorizer

Als je niet de tijd of het geduld hebt om onze technieken voor het verwijderen van diesel geur uit te proberen, kunt je altijd een professionele deodorizer kopen. Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar om de diesel geur te verwijderen.

We gebruiken liever commerciële oplossingen die geen ruwe chemicaliën bevatten, maar toch nog steeds het werk doen. Soms zijn de beste items handreinigers in plaats van wasmachinewasmiddelen. Omdat ze bedoeld zijn voor je huid, presteren ze net zo effectief en bevatten ze veilige chemicaliën.

Verwijder de natte vlek

Wanneer je een lek ontdekt en motorolie uit je kleding moet verwijderen, moet je snel handelen! Het is echter niet zo makkelijk als het ontdekken hoe je kleren moet wassen. Voordat je jouw kleding met de natte vlek in de wasmachine gooit, zijn er een paar dingen die je eerst moet doen.

Gebruik een papieren handdoek en knoei de gemorste vloeistof. Zorg ervoor dat je het weefsel voorzichtig tegen de vlek drukt in plaats van erop te drukken; anders verspreidt je het vuil. Behandel de kleding voor voordat je deze in de wasmachine plaatst om er zeker van te zijn dat de vlek niet blijft plakken. Breng een vlekverwijderaar aan op de vlek en spoel deze af met warm water in een bad. Herhaal dit en plaats het in de wasmachine met een kop Tide op de warmste waterstand. Als je geen commerciële vlekkenverwijderaar bij de hand hebt, kunnen deze gewone huispunten volstaan.