28 september 2021
vakantiepark aan zee nederland

Ultieme vakantie aan de kust

Er zijn maar weinig mensen die niet van de zee houden, een camping of bungalowpark aan de kust is altijd populair. Een vakantiepark aan zee nederland is heerlijk, zeker wanneer je maar een klein stukje hoeft te lopen naar de zee. Een korte wandeling door de duinen, om vervolgens een duik te kunnen nemen in de zee. De zee is aantrekkelijk zowel zomer en winter, heerlijk uitwaaien om vervolgens de open haard aan te doen in je bungalow. Wil je het romantischer hebben?

vakantiepark aan zee nederland

Huisjes pal aan het strand

Wil je echt genieten van een vakantiepark aan zee nederland dan kun je niet om Julianadorp heen, hier rol je letterlijk uit je huisje zo het strand op richting de zee. De 90 huisjes zijn te huren van april tot oktober, er is maar een soort huisje voor een gezin van 4 tot 6 personen. Het huisje staat vrijstaand en heeft twee slaapkamers, een keukentje met eettafel en stoelen om buiten te kunnen zitten. Wil je een terrasje pakken dan zijn er aan beide zijden van de huisjes een strandtent, hier kun je wat eten of drinken.

Egmond aan zee

Vind je het niet erg om een stukje te wandelen dan is dit vakantiepark in de duinen perfect, tegen het centrum van Egmond aan zee aan. Echt een vakantiepark aan zee nederland is het niet, want je moet nog wel 1,5 kilometer lopen. Het park is wel geweldig en een echt familiepark, een openlucht zwembad wat verwarmd is waar kinderen zich kunnen vermaken. Ook de club voor kinderen is erg leuk, ouders kunnen op een terrasje een drankje drinken en even tot rust komen.